Trenutak istine, Menart, 2002.

Prvi album Ivane Kindl producirao je Baby Dooks iz Bolesne braće i to je bio prvi r'n'b album u Hrvatskoj koji je naišao na odlične reakcije publike i kritike.. Singlovi poput 'Da li želiš', 'Od svih si bolji' i 'Ja neću biti kao druge' osvojili su eter i Ivanu predstavili široj javnosti. 2003 godine nominirana je za Porin u kategoriji najboljeg debitanta.


 
Moj svijet, Menart, 2004.

Moj svijet 2004. - Drugi album bazira se na r'n'b-u i elektronskom popu, od kojih su pjesme 'Superjaka', 'Najviše boli ' i duet sa Jacquesom 'Kao kazna božja' osvojile publiku. Na albumu su radili Silvio Pasarić, Shot i Erol iz grupe Elemental, te Aleksandra Kovač.


 
Osjećaj, Menart, 2006.

Osjećaj 2006. -  Treći album donosi organski zvuk uz poneki r'n'b ritam poput pjesme 'Navika na tebe' koja je proglašena jednom od vrćenijih pjesama  emisije Hit metar Beogradske televizije Balkanmedija. Zaokret na albumu donose pjesme Petra Beluhana i Vlade Mirčete 'Tko se na lude kladio' i 'Dva leptira' koje predstavljaju Ivanu u novom svjetlu jer je album za razliku od prijašnjih snimljen uživo. Pjesma ' Klik' osvaja prvu nagradu Zadarfesta.


 
Gospel u Komediji, Menart, 2008.

Gospel u Komediji 2008. - prvo Ivanino live izdanje tradicionalnih gospel pjesama koje su izazvale oduševljenje publike. Na albumu gostuje ekipa iz snova; Josipa Lisac, Valerija Nikolovska, Ervin Baučić, Mario Huljev, zbor Izvor i vokalni studio Bacchabundus, te ponajbolji hrvatski instrumentalisti Vlado Mirčeta (gitara), Alen Križaj (bas), Viktor Lipić (hammond), Mato Matošević (klavijature), Marko Lazarić (bubanj) i Jakša Kriletić (sax).  Album osvaja Porina u kategoriji najboljeg albuma duhovne glazbe.


 
Promjenjiva, Menart, 2010.

Promjenjiva 2010 - Posljednji, četvrti studijski album polučio je izvanredan uspjeh singlovima koji su od reda postizali prva mjesta top ljestvica (Oči, Nisi sam, Promjenjiva). Album je nastao u suradnji sa Alenom Križajem koji je zaslužan za produkciju, aranžmane i zajedno sa Ivanom potpisuje većinu pjesama. Zaokret je napravljen pop rock produkcijom, zvučnim efektima i zaraznim melodijama koje su svojile publiku a i kritičare koji ovaj album proglašavaju jednim od najboljih pop albuma tekuće godine.


 
SPOTOVI / SINGLOVI
Utjeha Promjenjiva Oči Tko Se Na Lude Kladio (Zbog Ljubavi) Dva leptira Navika na tebe Kao kazna božja Ne daj me Super jaka Ja neću biti kao druge Od svih si bolji